Sifoni

PODNI ISPUST, BOČNI, VISENAMJENSKI

Tip: PVBU DN 50 Nehrdajući čelik Boja: siva Materijal izvedbe: Polipropilen, rešetka od nehrdajučeg čelika Protok: 501/ min Moguća primjena: Podni ispust je namijenjen za skupljanje kišnice (površinskih voda) unutar i izvan zgrada. U prostorijama zaštićenim od mraza koristi se vodeni zatvarač za zaštitu od mirisa s kapom, u sredini nezaštićenoj od mraza koristi se suhi zatvarač za zaštltu od mirisa s klapnom. Način instalacije: Osnovno tijelo se navlači na grlo kanalizacijskog cjevovoda s brtvećim 0-prstenom. Nakon izravnavanja u obje ose se osnovni dio prije betoniranja pokriva kapom. Nakon sazrijevanja betona se kapa vadi i postavlja se nastavak s prstenom za skidanje, i izmjeri se potrebna visina prstena.

PODNI ISPUST, DONJI

Tip: PVS DN 110 Boja: Crna Materijal izvedbe: Polipropilen Protok: 1001/ min Moguča primjena: Donji podni ispust je namijenjen za odvođenje voda u kanalizaciju.

PODNI ISPUST, DONJI

Tip: PVS DN 110 Nehrđajuči čelik Boja: Crna Materijal izvedbe: Polipropilen, rešetka od nehrdajučeg čelika Protok: 1001/ min Moguča primjena: Donji podni ispust je namijenjen za odvodenje voda u kanalizaciju. 

SKUPLJAČ KROVNE VODE

Tip: KVB DN 110 Boja: Crna Materijal izvedbe: Polipropilen s UV stabilizatorom Protok: 1001 / min Moguća primjena: Kanalizacijski ispust je namijenjen za skupljanje kišnice (površinskih voda) unutar i van zgrada. Način instalacije: Osnovno tijelo se navlači na grlo kanalizacijskog cjevovoda s brtvenim O-prstenom, i u osnovno tijelo se stavlja okretni uložak koji mora biti okrenut ovisno o konačnom obliku poda (pločice i slično). Nakon izravnavanja u obje ose se osnovni dio prije betoniranja pokriva kapom. Nakon izravnanja u obje ose se cijeli sistem zalijeva betonom. Nakon sazrijevanja betona se u osnovno tijelo ugračtuje držač klapne s ubačenim O-prstenom i klapnom za zaštitu od mirisa. Uteg na klapni mora biti okrenut prema kanalizacijskom cjevovodu. Dalje se ugrađuje koš s držačem i ulazna rešetka.

KANALIZACIJSKI ISPUST, BOČNI

Tipovi: LSV DN 125, LSV DN 110 Boja: Crna Materijal izvedbe: Polipropilen s UV stabilizatorom Protok: 550 l/min (400 l/min) Moguća primjena: Skupljač je namijenjen za skupljanje i odvođenje kišnice (površinskih voda). Način instalacije: prije ugradnje ispusta potrebno je unaprijed napraviti u poklopcu odgovarajući otvor za odvodni oluk. Osnovno tijelo navučemo na grlo kanalizacijskog cjevovoda, izravnamo u obje ose i prelijemo betonom sve do gornjeg ruba tijela. Tijekom betoniranja preporučljivo je postaviti odvojiv poklopac i poklopac za odvodni oluk. Nakon sazrijevanja betona se u tijelo ispusta stavlja klapna za zaštitu od mirisa i koš za filtriranje grubljih nečistoća. Ukoliko se skupljač koristi samo za odvođenje pnvrčinskih voda, moguće je zamijeniti poklopac odvodnog oluka rešetkom.

NOVO U PONUDI
// Kontakt
Ivana Pavla II 201
21215 Kaštel Lukšić
tel: +385 21 230 533
fax: +385 21 261460
email: kup[a]kup.com.hr
// Radno vrijeme:
Radnim danom: 7.00-16.00
Subotom: 7.00-12.00
// Pošalji poruku: